Återbäring via Refunder highdefinition.se

Vinn presentkort hos LOVFiLM.se!

LOVEFiLM.se har vänligt nog donerat två presentkort på sex månaders film- och spelhyra och fyra presentkort som är giltiga i tre månader som vi nu ger våra läsare chansen att vinna. Ta chansen att tävla hem ett halvårs fri blu-rayhyra!


OBS: Vinsten gäller under 3 respektive 6 månader. Därefter betalar man ordinarie pris 209:-/mån. För att undvika kostnader helt måste man avsluta sin prenumeration inom 3 eller 6 månader (beroende på vilket presentkort man vinner) från och med sitt registreringsdatum. Erbjudandet gäller endast hushåll som inte tagit del av ett introduktionserbjudande tidigare och du ska ha fyllt 18 år. Erbjudandet är giltigt t.o.m. 31 december 2012. Ångerrätt i 14 dagar gäller.


OBS! Tävlingen har avslutats!
Sista tävlingsdag var 2012-09-16

Hur många filmer på blu-ray finns det att hyra hos LOVEFiLM.se?
Fler än 500
Fler än 1000
Fler än 1500
Fler än 2000

Motivera varför just du ska vinna!

Kryssa i om du INTE vill ha vårt nyhetsbrev där vi bl.a. tipsar om kommande tävlingar, recensioner och fynd.

OBS! Tävlingen har avslutats!
Sista tävlingsdag var 2012-09-16

Aktuella priser

Butik Titel Pris
Priserna uppdateras fem gånger om dagen. Senaste prisändringen noterades  Tävlingen pågår till och med 2012-09-16 23:59. Tävlingen är gratis att delta i, men tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Tävlingen går ut på att besvara en eller flera frågor, skriva en motivering, samt fylla i namn, adress och e-postadress. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna utses av highdefinition.se. Medarbetare och deras anhöriga får ej delta i tävlingen. Beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på och highdefinition.se och på vår Facebooksida. Dela gärna den här tävlingen med dina vänner på Facebook!