Återbäring via Refunder highdefinition.se

Vinn Alien Anthology

Fox-Paramount har haft vänligheten att förse oss med ett exemplar av nyutgåvan av Alien Anthology på blu-ray som vi nu ger våra läsare chansen att tävla hem, tävla på och lycka till!© Fox-Paramount


OBS! Tävlingen har avslutats!
Sista tävlingsdag var 2014-10-26

De fyra Alienfilmerna har regisserats av var sin regissör, men vem av följande har INTE regisserat någon av filmerna i boxen?
James Cameron
Ridley Scott
Jean-Pierre Jeunet
David Cronenberg

Motivera varför just du ska vinna!

Kryssa i om du INTE vill ha vårt nyhetsbrev där vi bl.a. tipsar om kommande tävlingar, recensioner och fynd.

OBS! Tävlingen har avslutats!
Sista tävlingsdag var 2014-10-26

Aktuella priser

Butik Titel Pris
Priserna uppdateras fem gånger om dagen. Senaste prisändringen noterades 2017-12-06  
CDON.COMAlien AnthologyAlien Anthology hos CDON.COM99krFraktinfo
WEBHALLEN.comAlien Anthology - Box Alien Anthology - Box  hos WEBHALLEN.com419krFraktinfoTävlingen pågår till och med 2014-10-26 23:59. Tävlingen är gratis att delta i, men tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Tävlingen går ut på att besvara en eller flera frågor, skriva en motivering, samt fylla i namn, adress och e-postadress. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna utses av highdefinition.se. Medarbetare och deras anhöriga får ej delta i tävlingen. Beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på och highdefinition.se och på vår Facebooksida. Dela gärna den här tävlingen med dina vänner på Facebook!